Je hebt allemaal leuke verschillende soorten cavia’s. Sommige zijn dik, sommige zijn dun. Maar ook het haar van een cavia kan verschillen. Op deze manier komen dus allemaal verschillende soorten cavia’s tot stand. Sommige zijn leuk, sommige minder leuk.

Hier onder een lijst van populaire cavia’s.

Rex

Een Rex Cavia heeft korte , verwarde haren die overeind staan ​​over het hele lichaam . Het haar moet uniform zijn overal, zonder rozetten en niet meer dan 1/2 inch ( 1 1/4 cm ) in de lengte , bij voorkeur korter.

Teddy

Een Teddy Cavia heeft een zeer dichte en veerkrachtig vacht , met haren die opkomen . Een ander uniek kenmerk van de Teddybeer in de Verenigde Staten is de relatief lange haren bedekken hun buik . In het Verenigd Koninkrijk , moet teddies korte jassen hebben , iets naar voren groeien tot een ” cap” op het voorhoofd
.

Texel

Een Texel Cavia is als een Zijdehoen . De krullen moet idealiter strak worden gewikkeld pijpenkrullen en moet het hele lichaam , met inbegrip van de maag te dekken. In tegenstelling tot een Sheltie , is een centraal deel toegestaan.

Alpaca

Een krullend gecoat Peruaanse . Haar groeit over het gezicht als een Peruaanse . (Heeft u veel informatie over dit ras als het is ongewoon in Singapore )

Lunkarya

Lunkarya is een mix ras van de de Rex en de Peruaanse . Het hele ras was bijna verlaten enige tijd geleden als de belangstelling voor dit ras werden naar beneden . Gelukkig was er een plotselinge interesse in dit ras dat opgeslagen soort.
Populaire cavia Rassen Crested :
kuif :