Hamsters zijn bekend onder vele namen , waaronder dwerg hamsters , teddybeer hamsters en gouden hamsters .

De hamster soorten die je veel ziet zijn meestal een van de volgende vijf soorten: de Syrische hamster , de Roborovski dwerghamster , dwerghamster de Campbell’s , de Winter Witte dwerg hamster en de Chinese dwerghamster . De Roborovski , Campbell’s en Winter White staan bekend als Russische dwerghamsters . Syrische hamster is de grootste soort en soms aangeduid als een gouden hamster . Een langharige Syrische hamster wordt ook wel een teddybeer . Syrische hamsters zijn solitair en moeten hun eigen habitat . De dwerg hamsters kunnen samenleven in hetzelfde soort groepen indien het op een jonge leeftijd .

De hamster soort is ontstaan in droge gebieden dat Syrië , Rusland , China en Mongolië omvatten . De Syrische hamster was de eerste aan te komen in de Verenigde Staten in de late jaren 1930 en steeds populairder geworden als huisdier in de jaren 1950 . Sinds die tijd hebben veel mensen in de ban van deze harige bemoeials .

Hamsters zijn vereeuwigd in de boeken van kinderen , tv-shows, video games en films ( die Rhino kon vergeten de hamster uit de film Bolt ? ) . Hamsters zelfs inspireerde de beroemde verslavende Hamster Dance en , sinds 1996 , een hamster voor president campagne. En de recente Zhu Zhu huisdier speelgoed zijn een fenomeen . Huisdier hamsters zijn hier te blijven .

Zodra een hamster wordt toegevoegd aan de familie , hamster eigenaars snel beseffen dat alles leren over hamsters en vertrouwd te raken met hamster feiten helpt bij de zorg voor hamsters .