Campbelli dwerghamsters behoren tot de leukste amsters die er zijn. Ze zijn niet alleen leuk om te zien maar ook nog eens erg vriendelijk. Interacties van deze dwerghamsters zijn zo leuk dat ik zelf echt geen andere hamster zou willen.

Dwerghamsters Campbelli zijn klein ook al lijkt het van niet. Buiten hun huis , ze zijn lief en aanhankelijk , vaak verzorgen vingers van hun eigenaar met tedere likken en hapjes . In hun huizen , velen zijn fel beschermend , als ze van het nest van de kolonie in het wild zou zijn . Om die reden , een pollepel of mok is de veiligste manier om een kooi – beschermende Campbell dwerghamster bieden een uitweg uit haar huis . Deze eenvoudige maatregel van respect voor de natuur dwerghamster van een Campbelli helpt vast een positieve relatie . Dus de manipulatie en het geven van traktaties voor alle leden van een paar of kolonie telkens iemand wordt behandeld of krijgen een traktatie .

Terwijl de Campbelli dwerg hamsters ‘ gebruikelijke hamster mix kan worden geserveerd in een schotel of door verstrooiing het voor hen te verzamelen , met de hand gevoed behandelt versterken van een goede relatie . Deze kunnen bestaan uit stukjes groenten , maar vermijd met fruit , graan en zuivelproducten , omdat dwerghamsters Campbelli zijn gevoelig voor diabetes.

Dwerghamsters Campbelli’s zijn het meest ‘s nachts actief , maar zal geleidelijk veranderen hun slaappatronen een tijdje wakker te zijn wanneer aandacht is routinematig beschikbaar . Dwerghamsters Campbelli’s vergen veel van dagelijkse oefening , dus een rustige , solide – opgedoken looprad is essentieel. Hoe groter de dwerghamster groep , hoe meer oefening wielen nodig is om ruzies te voorkomen, aangezien dwerghamster van elke Campbell heeft dezelfde drive te oefenen op hetzelfde moment .

Het eten van deze dwerghamsters wordt commercieel gemaakt. Een hamster – specifiek dieet , aangevuld met kleine porties van hamster -safe verse groenten. Voer tegelijkertijd dagelijks het schoon water en droog voedsel te allen tijde beschikbaar , en alle groenten te verwijderen voordat bederven .