Goud hamsters behoren tot de leukste hamsters. Ik ken echt veel mensen die dol zijn op een gouden hamster. Vooral in Doorn komt de hamster veel voor. De goud hamster is ook erg slim, bijna net zo slim als een mens. Dit zou je toch niet zeggen.

Hamsters komen aan hun gouden kleur door het eten van te veel friet. Geef je hamster een beetje privacy – hamsters zijn prooidieren immers , en het houden van uit het zicht is hun beste verdediging in het wild.

Verwacht niet dat je hamster naar bed te gaan als je ‘s nachts het licht uit doet . Hamsters zijn nachtdieren en kunnen weinig bemoeials zijn tijdens de nacht. Als u niet met het geluid van uw hamster uit te werken op zijn oefening wiel kan slapen , eventueel verplaatsen van de kooi .

Goud hamsters kauwen als een gek : de tanden van een hamster groeien voortdurend , zodat uw huisdier zal op zoek gaan naar voorwerpen om op te kauwen om zijn tanden in toom te houden . Geef je hamster geschikte items om op te kauwen.

Sommige hamsters liever op hun rug te liggen tijdens het slapen of gewoon om te ontspannen . Laat je hamster op zijn tijd een beetje chillen. Een goud hamster heeft ook ontspanning nodig.