Er is een reden waarom de hamsters niezen : ze zijn schattig , hebben minder ruimte nodig dan de meeste andere huisdieren en ze hebben persoonlijkheid die overstijgt ver buiten hun kleine omvang. Niezen is natuurlijk gewoon erg schattig! Dit is dan ook de voornaamste reden.

Maar wat doen hamsters nog meer?:

1 Zoeken : Hamsters hebben geen geweldig zicht, maar wat ze missen in de gezichtsscherpte , maken ze goed met extra scherpe reukzin . Snuiven gaat vaak gepaard met opstaan op de achterpoten , die je hamster zou doen als hij de behoefte voelt om dingen verder te onderzoeken en / of beter te ruiken een nabijgelegen vermeende bedreigingen . Je hamster kan ook naar een staande positie als hij vangt een vleugje van een smakelijke traktatie .

2 Rondkijken : Een hamster zal een goede hoeveelheid tijd navigeren rond zijn omgeving en het onthouden van de lay-out. Dit is waar zijn snorharen van pas komen ; ze letterlijk hem te helpen een beter gevoel voor zijn omgeving .

3 Eten: Als je ziet wangen van uw hamster plotseling bolling tot de rand , wees maar niet bang ; het is niet een geval van hamster bof . Net als eekhoorns , kunnen hamsters zijn echt voedsel hoarders , vulling voedsel in hun wangen ( in sommige gevallen , het uitbreiden van hen tot het punt van bijna een verdubbeling van hun grootte van het hoofd ! ) , Zodat ze kunnen grote hoeveelheden voedsel naar hun speciale , zelf- aangewezen schuilplaats plekken gelegen in tunnels verborgen in hun beddengoed of op andere gebieden van hun woonomgeving .

4 Graven . Misschien zie je wel veel wiebelen er onder uw hamster nestje / beddengoed . Dit is je kleine furball gravende gedekte gebieden hij zich terugtrekken in of verbergt zijn extra stashes van food in Verwacht om te zien wat gravende nadat u uw hamster strooisel verandering te creëren ; Immers , moet hij helemaal opnieuw beginnen !