Een erg leuke hamster soort is een korenwolf hamster. Ik ben echt helemaal gek van deze hamster. Het grappig aan deze hamster is zijn kleur. Die kleur van de de korenwolf hamster ziet er gewoon erg goed uit.

Sommige hamsters kunnen een kooi te delen , sommige niet . korenwolf hamsters mogen nooit samen worden opgesloten als ze meer dan 5 weken oud zijn . Korenwolfhamsters bijten – als ze geprovoceerd worden ! Dierlijk gedrag is altijd onvoorspelbaar , wat betekent dat het belangrijk is dat je leert een correcte afhandeling te helpen uw hamster veilig voelen. Hamsters hebben zwakke gezichtsvermogen en zal vaak verken een nieuw object met hun tanden . Je handen wassen voordat u een hamster , vooral als u onlangs gehouden eten , kan de kans dat je hamster je vingers zal aanzien voor voedsel te verminderen .

Wees gevoelig voor planning van uw hamster en respectvol van zijn tijd in zijn nest . Laat het volledig wakker voordat u probeert om het te krijgen uit zijn kooi . Als de hamster lijkt bang , weglopen van je handen of het verhogen van zijn poten in de voorkant van haar gezicht , geef het wat tijd om te settelen voordat u probeert om het op te rapen . Soms waardoor uw hamster te klimmen in een kopje of haar oefening bal op te tillen uit de kooi zal helpen kalmeren genoeg om te lopen in uw handen .

Een poging om een ​​hamster te beperken in uw handen is beangstigend voor een hamster wiens leven afhangt van zijn vermogen om weg te lopen voor de veiligheid. Als je in gedachten houden dat een wakkere hamster actief is, kunt u bereid om zijn capriolen in uw handen . Houd je handen open toen de behandeling van uw hamster , waardoor het lopen van hand tot hand , of uit je hand naar je schoot en weer terug .

Maak een speeltuin met behulp van een plastic pierenbadje of een droge badkuip gevuld met speelgoed , wielen , zand kommen , buizen en dozen waarmee je hamster om vrij te bewegen en te ontdekken terwijl je goed begeleiden haar leuke tijd . Zorg ervoor dat andere huisdieren hebben geen toegang tot de speeltuin voor de hamster hebben.