Het gedrag van een hamster wordt vooral bepaald door de omgeving en herhaling . Het is dus niet erg handig als een hamster bijt. De Syrische hamster is als huisdier gehouden voor minder dan honderd jaar . Waar ze voorheen misschien wel tienduizenden jaren voorafgaand aan dat ze elkaar leefden in de woestijn holen , alleen, alleen reageren op hun persoonlijke levensbehoeften en het weer, dat , dat je op een woestijnvlakte , verandert nauwelijks . Dus als een Syrische hamster komt uw huis , hij of zij is de uitoefening van de aard van de activiteit die is geschreven in zijn DNA. Dat is de lange manier om te zeggen hamsters zijn echt ” gewoontedieren . ”

De sleutel van een hamster niet te laten bijten is het een hamster wakker / slaap schema te maken . Vergeet niet dat ” persoonlijke levensbehoeften ” vooral betrekking voedsel krijgt . In het wild deze activiteit wordt geïnitieerd door de hamster , die een gevoel dat het uit moet gaan elke dag en het verzamelen van dingen heeft . Maar in uw huis, u bent de bron van voedsel , dus je moet een patroon nabootsing van de natuur te creëren .

Het dieet van uw hamster is een apart onderwerp wat invloed heeft op het bijten van hamsters. Maar in het kort , het is niet een goed idee om het te beperken tot een winkel eten , en gewoon vullen het aanbod als het laag wordt. Ten eerste zal de hamster eten wat hij wil , en laat wat het doet niet , wat kan leiden tot ondervoeding . Ten tweede , granen oxideren en verliezen hun voedingswaarde , en de olie ranzig . Tot slot , vers voedsel bieden een breed scala van actieve voedingsstoffen , en hamsters als hen , dus ze bieden een goede stimulans voor de opleiding.