Een zwarte hamster kan erg mooi zijn. Zwart geeft zo’n hamster gewoon een erg sprekend uiterlijk. Hamsters kunnen ook leuk zijn buiten hun kooi . Als het eenmaal is gewend aan die worden gebruikt, kan een hamster uit zijn kooi te komen en met u communiceren in een hamster -proof gebied . Naast het feit dat leuk, de kans om te spelen en communiceren met mensen buiten zijn kooi is belangrijk voor een hamster welzijn .

Een oefening met een bal is een geweldige manier voor een zwarte hamster buiten zijn kooi om te spelen . In de bal , kan een hamster plezier hebben en veilig zijn van huishoudelijke honden en katten , maar toezicht is nog steeds nodig . Beperk spelen in de bal niet meer dan 15 of 20 minuten , en geef de hamster een kans om te eten en te drinken .

Wanneer je speelt met een zwarte hamster buiten zijn kooi , zorg ervoor dat de ruimte waar je je in geen enkele gevaren, zoals elektrische snoeren , giftige planten of kleine ruimtes waar de hamster in kan knijpen en te verbergen hebben . Een schone badkamer met een gesloten deur is een goede plek om te spelen met een hamster . Zorg ervoor dat de wc- deksel naar beneden zodat het dier niet per ongeluk gaan zwemmen .

Het belangrijkste tijdens het spelen met een zwarte hamster is begeleiding, zodat de hamster niet kan ontsnappen . Wilt u misschien de box met een fijn gaas om een ontsnapping te voorkomen dekken. Houd andere dieren uit de kamer in het speelkwartier van de hamster . Zelfs als de hamster veilig is beperkt , kan de aanwezigheid van andere dieren stress .

Zwarte Hamsters kunnen klimmen , en ze verstoppen zich graag in kleine , donkere plaatsen , dus kijk in lades , op een boekenplank , boxen binnen – inclusief schoenendozen of weefsel dozen – en de binnenkant laarzen of schoenen . Niet negeren een plek gewoon omdat je denkt dat het te klein voor een hamster te verbergen inch Je weet nooit wat ze kunnen persen in of onder .