Konijnen zijn intelligent en nieuwsgierig wezens. Ze vervelen zich snel als ze niet genoeg ruimte om te verkennen hebben of genoeg speelgoed om zich te vermaken . Ook kan een konijn zich heel vervelend gedragen! Wees dus lief voor een konijn. Wat eten konijnen?

Als je konijn binnen houd , zorg ervoor je uw konijn elke dag even buiten laat. Konijnen houden van te ruiken en te onderzoeken hun omgeving .Ze hebben ruimte nodig om even lekker rond te lopen! Ben je je konijn kwijt? Gebruik dan een vangkooi konijn.

Konijnen liever interactie met je op de grond . Wachten tot ze om u te benaderen en te onderzoeken , zodat u kunt vertrouwen op te bouwen met je konijn . Zodra ze zijn comfortabel met u, zullen ze genieten geaaid en zal op zoek gaan naar uw aandacht. Lees ons artikel Het bouwen van een relatie met uw konijn voor meer informatie .
Wees creatief met karton

Door het snijden van konijn – en kleinbedrijf deuren en ramen in een oude kartonnen doos , je hebt het veranderd in een kartonnen kasteel voor uw konijn te renoveren . Ze zal houden verbreding en vormgeven van de deuren en ramen van hun gading . Het plaatsen van een kleiner kasteel binnen een grotere doos geeft hen nog meer dingen te renoveren . Konijnen houden ook van tunnels . Dus zorg ervoor dat elke smal / lang dozen of buizen sparen voor uw konijn plezier. Zie Een Kartonnen kasteel voor uw Bunny voor meer informatie .

Konijnen als speelgoed ze kunnen houden in hun mond en gooien . Ze genieten van de baby sleutels en speelgoed voor vogels . Het speelgoed hoeft niet naar de bank wel breken. Kartonnen kokers van wc-papier of een papieren handdoek rollen zijn bunny favorieten .