Het is erg verleidelijk om uw binnen konijn mee naar buiten te nemen in het zonnige weer , maar wees voorzichtig. Omdat tamme konijnen niet alle vaardigheden hebben om buiten te overleven .

Wil je toch je konijn mee naar buiten nemen? Lees dan onze volgende tips:

• Ken het gebied voor het konijn . Veel gebieden gebruik maken van pesticiden op gras en onkruidverdelger in de tuinen , die beide kunnen schaden of doden je konijn .
• Predators zijn ook een punt van zorg buiten . Honden, vogels , wasberen en andere dieren kan je konijn schaden. Hoewel ze je konijn niet kan aanvallen , kan hij / zij sterven aan de stress van afschrikken door een mogelijke aanvaller .
• Warmte is een grote zorg bij het nemen van uw konijn voor een aantal buiten plezier. Zorg ervoor dat je herkent de symptomen van een zonnesteek .
• Sommige planten kunnen giftig zijn voor je konijn zijn
• Bugs ! Muggen en vliegen kan uw konijn bijten en kan mogelijk ziekten overbrengen . Controleer uw broodje tegen teken en andere insecten na het buiten .

We raden ten zeerste dat als u van plan op het nemen van uw broodje buiten dat u de bouw van een konijn run . Idealiter zou de run vier muren met een boven-en onderkant . Een bodem zal je konijn te houden van graven zijn / haar weg naar buiten en houden roofdieren van het krijgen inch Een top zal schaduw en houden uilen , haviken en andere airborn roofdieren . De zijkanten moet worden gemaakt van dikke gelaste draad die niet breed genoeg is voor uw broodje om eruit te komen of roofdieren te krijgen inch Een goedkope manier om een run te bouwen is om op maat draad opslag blokjes en kabelbinders gebruiken . Dan kunt u gemakkelijk aanpassen van de grootte en vorm van de run .

Een andere optie is om een puppy oefening pen te kopen en het op te zetten buiten . U moet extra voorzichtig moet zijn om je konijn te begeleiden bij een oefening pen te zorgen dat uw konijn niet een gat onder de panelen te graven of spring over de panelen . Je zal ook moeten worden op de uitkijk voor potentiële roofdieren die kunnen schaden of bang je konijn .