Het bouwen van een kartonnen kasteel voor uw huisdier konijn is een goedkope manier om hem / haar bezig te houden . Konijntjes houden van graven , kauwen , versnipperen en te regelen. Dit zijn allemaal behoeften die een kartonnen kasteel kan pakken . Een kartonnen kasteel biedt ook een toevluchtsoord voor je konijn om de drukte van uw huis ontsnappen .

materialen:

• Kartonnen dozen
• Schaar of Utility Knife
• Extra stukken karton
• Optionele kartonnen buizen of onbehandeld hout

De ideale box is groot genoeg voor je konijn om rond te bewegen , maar niet zo groot dat hij / zij niet kan springen op de top om zo goed te spelen . Verwijder overtollig tape van de doos als het kan verstrikt raken in de vacht van je konijn . Om de meest eenvoudige kasteel te creëren gebruik je een schaar of mes aan twee of meer openingen in de doos te snijden. De openingen moeten correct gedimensioneerd zijn voor je konijn .

Om een meer uitgebreide kasteel kunt u de bodem van de doos lijn met extra stukken karton of een oude telefoon boek om je konijn meer te graven geven creëren . Je kunt een kleinere doos of papieren handdoek buizen toe te voegen voor uw konijntjes te duwen en te herschikken . Knip aanvullende stukken karton aan de binnenwanden passen . Beveilig deze stukken door op onbehandelde stokken van hout door de muren .
Konijn in de buurt van een kartonnen koker

Creëer een groter kasteel door het combineren van twee of meer dozen van verschillende vormen en maten . Een grote doos kunnen worden samengevoegd tot een kleinere doos om twee kamers te creëren voor uw konijn uit te hangen inch U kunt extra niveaus toe te voegen aan het kasteel door het veilig plaatsen van een doos op de top van een ander. Hellingbanen toe te voegen voor je konijn te klimmen naar het volgende niveau .

Gebruik je fantasie en al snel zul je nieuwe favoriete speeltje van uw konijn hebben gemaakt .