Een van de grote voordelen voo het bezitten van een konijn is dat je veel van hun voedsel kunt laten groeien in de achtertuin. Je hoeft ook helemaal niet handig in de tuin te zijn omdat dit te kunnen. Konijnen eten echt van alles!

Als je nieuw bent in de wereld tuinieren bent of beperkte ruimte hebt, is een geweldige manier om groenten te verbouwen in containers. U kunt een 4×4 – voet verhoogd bed te bouwen vrij zuinig en verbruiken planken van onbehandeld grenen. Je zou zelfs kunnen gebruik maken van sloophout . Maar je moet ervoor zorgen dat het hout dat u kiest is vrij van chemische stoffen die kunnen uitlogen in de bodem. Naast de verhoogde bedden , kunt u veel planten groeien in potten . De sleutel tot container tuinieren is voor dat u een goede potgrond die essentiële voedingsstoffen , beluchting en vochtregulatie zorgt gebruiken .
Konijn genieten van zijn kartonnen castleLettuce

Sla is vrij gemakkelijk te kweken. U kunt zaad sla direct in een verhoogd bed , en je kunt verschillende planten groeien in een kleine ruimte

Voor kropsla zoals romaine , kan je groeien vier koppen per vierkante voet . Voor blad sla , kan je groeien maar liefst 16 per vierkante voet . Met blad sla , hebt u het extra voordeel van de mogelijkheid om bladeren clip van buitenaf en het verlaten van de plant om zelf te vullen . Met kropsla , als het eenmaal is gegroeid , u de gehele plant hakken en reseed .

Sla is een koeler weer gewas , bloeiende in temperaturen rond 50-60 ° F ( 10-15 ° C ) . Ze doen het best geplant in de lente en de herfst . Echter , kunt u meer hitte – resistente rassen uit zaad banken zoals SeedSavers.org dat je de hele zomer lang kunnen groeien vinden . In zeer warme klimaten , kunt u uw verhoogd bed te plaatsen in een shadier locatie of de bouw van een schaduw om ze koeler te houden .
wortelen

Wortelen kunnen ook direct worden gezaaid in een verhoogd bed , maar het is het beste om kleinere rassen gebruiken voor container tuinieren . Wortelen liever losse grond , vrij van stenen, om te groeien . Afgezien van het uitdunnen van de planten tot 16 per vierkante voet en het houden van de ruimte vrij van onkruid , wortelen zijn vrij gemakkelijk te onderhouden .