Een vriend van mij kwam onlangs op bezoek, en ze was verrast toen mijn twee lieve konijntjes sprongen op om ons te begroeten toen we hun kamer binnen kwamen . Ze zei dat ze niet wist konijnen ook zo lief konden zijn.

Haar opmerking deed me beseffen dat veel mensen zijn zich niet bewust dat konijntjes heel aanhankelijk persoonlijkheden kunnen hebben – en dat een sterke band tussen konijn en de eigenaar kan worden vastgesteld .

In waarheid , konijnen zijn zeer expressief . Als ze gelukkig en vol energie , zullen ze zip rond de kamer in kleine konijntje vervaagt , om zo vaak te lassen een paar binkies in het circuit . Als ze honger hebben , zullen ze bedelen voor voedsel of chagrijnig en beginnen kauwen van de vormen en meubels . Wanneer ze willen aandacht , ze graven op je rug of je been totdat je stoppen met wat je doet en ze aaien . En als ze denken dat je in de weg , zullen ze u laten weten door duwen je krachtig met hun neus ( en ze zullen follow-up met een beetje nip als je ze negeren ) .

Inzicht unieke taal konijnen ‘ is behulpzaam bij het verlijmen met uw huisdier konijn voor de lange termijn , maar als u onlangs uw konijn aangenomen , mag je niet eens weet hoe het scheppen van een band te starten.

Konijnen zijn meest comfortabele op de grond . Dus je konijn mag niet op prijs wordt opgepakt en vastgehouden . Als u aandringen op het opscheppen van kleine Bunnikins de hele tijd , kan je ze van je af begint te lopen en elke keer als je in de buurt komen verstopt . Als dit het geval is , probeer gewoon rustig zitten op de vloer . Laat haar je aanpak op haar eigen voorwaarden . Wanneer ze dat doet , kunt u zachtjes aaien haar .

Mijn konijnen zoals geaaid op hun voorhoofd en wangen . Ze zetten hun hoofd op de grond en hun ogen sluiten in tevredenheid . Ze houden ook het krijgen van een goede back- kras rond de schouders . Dat gezegd hebbende , hebben ze de neiging niet te willen worden aangeraakt op de oren , nek , voeten , buik of staart.