Veel mensen vragen zich af of muizen kunnen klimmen. Het antwoord is ja! Muizen kunnen zelf prima klimmen. Bijna alle muizen. Je zou denken dat een kleine beweging goed voor muizen zou zijn , want muizen zijn zo klein , maar een wiel is beter . Het dier moet kunnen draaien zonder buigen haar rug . Kies een stevige kunststof wiel. Ze zijn veel veiliger dan de draad Ones. Muizen mag nooit een draad looprad , omdat ze hun voeten en staart tussen de draden te vangen .

Uw muizen zou ook genieten van wat speelgoed in hun huis. Deze hoeven niet duur te zijn . De kartonnen rollen van papieren handdoeken en toiletpapier zullen muizen geamuseerd voor uren . Een stuk fruit hout uit de sectie papegaai van de dierenwinkel is goed voor kauwen , net als gewone ambachtstokken van een ambachtelijke winkel . De muizen zullen genieten van een lengte van hennep touw gespannen over de kooi , of opknoping van de bovenkant van de kooi , omdat ze graag klimmen .

Zorg ervoor dat uw muis schoon water de hele dag , elke dag. Muizen zijn klein, en ze uitdrogen snel . Een druppel fles of twee aan de zijkant van de kooi zal werken . Keramische schalen ( zoals die verkocht hagedissen ) zijn ook goed , hoewel ze harder kunnen schoon te houden .

Het is gemakkelijker en veiliger om te kopen van goede kwaliteit hamster eten voor een muis dan het is om erachter te komen welke van de commerciële muis voedsel de juiste voeding hebben . Muizen eet meer dan je zou verwachten voor beestjes hun grootte , dus zorg ervoor dat verse pellets zijn altijd beschikbaar voor hen . Een stuk van de hond koekje is een leuke traktatie een paar keer per week , en het fungeert als een kauwspeeltje te slijten hun tanden . Kleine stukjes appel of wortel , een paar stukken van ongezoete ontbijtgranen , en enkele stukken droog kattenvoer zijn allemaal lekker en voedzaam items te ronden het dieet . De meeste muizen een hekel kaas , door de manier waarop , en het is niet bijzonder goed voor hen . Als u ontdekt dat de jouwe een smaak voor cheddar of brie , een klein stukje of twee keer per week is goed voor een traktatie .

Zo zorg je ook nog eens goed voor de muis die aan het klimmen is.