Een muis als huisdier hebben is echt ontzettend leuk! Je zou het misschien niet gelijk denken maar het is wel zo. Ik kan iedereen dan ook echt aanraden om een muis als huisdier te nemen. Ze zijn lief,leuk en grappig. Wat kan je nou nog meer van een huisdier verwachten?

Muizen zijn nieuwsgierig en vriendelijk zakformaat huisdieren . Met de juiste zorg , zullen zij uw familie te vermaken voor uren op eind .
deel deze pagina :

Muizen zijn gefokt als huisdier voor meer dan vijftienhonderd jaar . Er zijn muis shows en huisdierenmuis samenlevingen , net zoals er shows en verenigingen voor hond , paard , en kattenrassen .

Deze vriendelijke en delicate kleine dieren zijn geweldig metgezellen . Over het algemeen moet je beginnen met twee of drie vrouwelijke muizen . De vrouwtjes als het gezelschap van hun eigen soort , alsook hun menselijke keeper . Mannetjes moet zelf worden gehouden of ze waarschijnlijk vechten (vaak tot de dood ) , en ze zijn vaak een slechte keuze als eerste muis .

Direct kopen van uw muizen uit een huisdier – muis fokker is uw beste weddenschap . Veel dierenwinkels kopen hun huisdier muizen uit knaagdier molens , en sommige van deze muizen hebben erfelijke gezondheidsproblemen. Ook kan huisdier -store living leiden tot zijn eigen gezondheidsproblemen , niet om een ​​timide , beklemtoonde – out muis noemen. Huisdieren muizen moet niet timide zijn, in tegenstelling tot de wilde muizen . Ook moet hun ogen helder zijn en hun vacht moet schoon uitzien . Kale plekken op de vacht zijn een waarschuwing , tenzij het ​​beest behoort tot een haarloze ras , natuurlijk.