Je hebt veel verschillende soorten schildpadden voeding. Elke schildpad vind weer anndere voeding lekker. Maar over het algemeen is het zo dat schildpadden wel van gezonde voeding houden. Gelukkig maar!

Ze vermijden moeilijkheden die kunnen voortvloeien uit een aantal van de zogenaamde slechte voedingsmiddelen. Wanneer behoefte aan calcium hebben, zoeken ze eieren van amfibieën en vogels , of knagen op aas botten , of zelfs eten mineraalrijke modder en zand . Wanneer de mens ingrijpen in het leven van wilde dieren , ze de neiging om over- analyseren dingen , ten koste van de dieren. Door het vermijden van voedingsmiddelen op de “slechte” lijsten , bedriegen we onze dieren van vele voedzame menu-items . Zo wordt vaak kool verboden vanwege het hoge gehalte goitrogen . Als u uw schildpad alleen maar kool gevoed , en laat hem nooit hebben jodium in elke andere vorm , kan de schildpad inderdaad nierproblemen en struma ontwikkelen. Dus gebruik gewoon kool als een van de vele item op het menu , en bieden cuttlebone voor de jodium vervanging. In plaats van het vermijden prima , voedzaam voedsel zoals spinazie of broccoli , moeten we alles met mate te gebruiken. En altijd calcium beschikbaar in een apart formulier ( zoals cuttlebone . )

Er zijn maar weinig voedingsmiddelen die moeten worden vermeden.

1 . ) Reptielen geen melkproducten gebruiken in elke fase van hun leven , en niet de enzymen af te breken lactose . Dus geen kaas , yoghurt of andere zuivelproducten spelen uw schildpadden .

2 . ) In blik en andere bewerkte voedingsmiddelen vaak zeer veel zout en andere conserveringsmiddelen . De effecten van deze dingen zijn niet volledig bekend , maar zij zouden niet deel uitmaken van een natuurlijke dieet. Het zou verstandig zijn om het gebruik ervan te beperken .

3 . ) Vermijd snoep , chocolade , brood en andere geraffineerde suikers en meel of andere sterk bewerkte voedingsmiddelen – achtige producten .

4 . ) Hoewel sommige schildpadden is bekend dat ze giftige planten in het wild eten , de specifieke kenmerken van dat gedrag niet goed bestudeerd . Het is waarschijnlijk meest wijze het gebruik van giftige planten in hun leefgebied ( dwz poison ivy , rabarber planten , avocado planten , enz.) verlagen

tagged in schildpad eten