Ik ben echt dol op zeeschildpadden! Er zijn verschillende soorten zeeschildpadden , maar de meeste worden gehouden als huisdier zijn rode zeeschildpadden . Dit zijn de schildpadden zie je vaak in dierenwinkels opgestapeld ziet in kleine tanks , en dezelfde schildpadden die in het hart van de salmonella waren in 1970. Zeeschildpadden zijn echt fantatische dieren. Ik zou zelf niks anders willen hebben dan een zeeschildpad. Ze zijn gewoon zo geweldig!

Het duurde enkele jaren voor zeeschildpadden beschikbaar waren in Noord-Amerika zijn na het incident , en een nieuwe wet die de verkoop van schildpadden kleiner dan 4 centimeter werd aangenomen . Als algemene regel , is het sterk aanbevolen dat u uw handen wassen met antibacteriële zeep na het hanteren van elk dier , zoals de meeste van hen dragen kiemen van een soort.

Zeeschildpadden zijn uitstekende huisdieren , maar ze vereisen dezelfde hoeveelheid zorg als alle andere schildpadden gedekt op deze site. Een ding om in gedachten te houden is dat de zeeschildpadden kan groeien tot 11 centimeter in lengte , zodat kleine tank je samen gekocht met uw 4 inch schildpad niet toereikend kan zijn later. Zorg ervoor dat u het water schoon te houden , omdat de meeste schildpadden hebben de neiging om het te verknallen behoorlijk snel. Bieden zowel ruimte om te zwemmen en een ruimte voor rust . De onderkant van je tank moet tal van kleine rotsen bevatten , zodat uw schildpad kan graven , want het is iets wat ze lijken te genieten doen .

In de natuur , schuiven leven meestal in moerassige gebieden waar er veel modder en vegetatie , zoals ondiepe vijvers en lakesides Naast zwemmen en graven in rotsen en modder , schuiven hou van de warmte van de zon , en kan lui lag daar voor uur , voordat u terugkeert naar het water voor een duik . Sliders zijn ook omnivoor , hoewel ze de neiging om minder vlees te eten als ze ouder worden . Captive sliders kan worden gevoed live- goudvis , gedroogde tubifex worm blokjes en speciale voeding stokken . U kunt ook voedt uw slider sla en andere groenten . Let goed op het gedrag van uw schildpad , moet het spreken boekdelen over de huidige staat van gezondheid. Een gezonde slider zal moeten alert ogen en scherpe kleuren, terwijl een zieke men gemakkelijk kan worden gespot door zijn lusteloos gedrag en doffe huidskleur .