Schildpadden eten van alles! Mocht je natuurlijk afvragen wat schildpadden nou precies eten. Eigenlijk houden ze gewoon van gezond eten. Maar eigenlijk zijn schildpadden omnivoren , wat betekent dat ze alles van insecten tot sla eten.

Schildpadden voedsel kan best duur zijn , vooral omdat ze exotische huisdieren zijn , en dierenwinkels niet dragen te veel merken van de schildpad eten . U heeft waarschijnlijk gezien de woorden ” eten stok ” lijken wel een paar keer op de site , dus laten we uitleggen wat deze zijn . Het kopen van feeder vissen kunnen vrij duur in de lange termijn , kan voedersticks helpen om uw schildpad gezond. Een merk dat we aanraden is

Een van de betere commerciële voeding voor aquatische en semi-aquatische schildpadden zijn Tetra Reptomin drijvende Schildpad sticks . Nogmaals, dit zijn duur, dus je kunt creatief en meng in andere visvoer , en stukjes vlees , groenten en fruit.

Het is belangrijk dat je goed in de gaten houd wat uw schildpad eet , en als je meer dan een schildpad bezit , zorg ervoor dat ze allebei gelijke hoeveelheden voedsel eten. Schildpadden zijn over het algemeen rommelig wanneer ze eten , dus zorg ervoor dat het water schoon en vrij van vuil te houden , zoals kleine deeltjes van ontbindend vlees kan komen te zitten onder stenen en hout en besmetten van uw schildpad omgeving .

Een andere goede praktijk is om uw schildpad levende vis minstens een keer per week te voeden, om ervoor te zorgen dat krijgt om te oefenen . Schildpadden willen jagen , en het is ook heel leuk om ze te zien duiken in na kleine vissen .